Albertslund hoster City Under Microscope

I september 2014 besøgte byplanlæggere og lysspecialister fra hele verden Albertslund, blandt andet for at indvie DOLL Living Lab


Albertslund og København var værter for konferencen City Under Microscope, som blev afholdt af den internationale lysorganisation LUCI, Lighting Urban Communities International. Albertslund har været medlem af LUCI siden 2013.

Byplanlæggere og lysspecialister fra hele verden deltog i konferencen, der satte fokus på bæredygtige og innovative løsninger for belysning i byer.

 

Bæredygtig belysning i byer

Konferencen handlede om de mange muligheder der er for offentlig-private innovationsprojekter inden for belysning i byer; på de nye teknologier, der kan hjælpe verdens byer til at blive mere grønne og intelligente i fremtiden – smart cities – og som bl.a. vil kunne testes i DOLL's Living Lab i Hersted Industripark, Albertslund.

 

Åbning af DOLL Living Lab i Hersted Industripark

Den officielle internationale åbning af DOLL's Living Lab skete også ved konferencen, den 18. september. Deltagerne fik lejlighed til at se DOLL's forskellige laboratorier, og dermed få et godt indtryk af Nordeuropas førende testcenter for innovativ belysning og smart city applikationer.

 

Læs mere om LUCI netværket