Albertslund Kommune har formandsposten i Dansk Lys Innovationsnetværk

Belysning er et vigtigt og højt prioriteret emne i Albertlund Kommune, og vi deltager ofte i undersøgelser og konferencer, hvor vi deler erfaringer fra vores eget udviklingsarbejde.


Dansk Lys Innovationsnetværk

Albertslund Kommune har formandsposten i Dansk Lys Innovationsnetværk. Det overordnede faglige sigte i netværket er lys i alle dets former. Dansk Lys Innovationsnetværk samler virksomheder, forskningsinstitutioner og offentlige organisationer der ønsker at deltage i morgendagens udvikling i lys- og belysningssektoren. Dansk Lys er samtidig stiftende medlem og har derfor ligeledes automatisk præsidentposten for European Lighting Alliance Cluster, ELCA, som er en paraply organisation for 10 europæiske lysnetværk. ELCA administreres af partnerskabet Gate 21.

Bylandlys

 

Lighting the Cities - rapport om LED-belysning

Albertslund Kommune har deltaget i udarbejdelsen af rapporten Lighting the Cities - Accelerating the Deployment of Innovative Lighting in European Cities. Rapporten sætter fokus på hvordan LED-belysning bedst implementeres i europæiske byer, og Albertslund nævnes som en af frontløberne i Europa.

Læs og download rapporten Lighting the Cities